Ügyviteli rendszer és Vevőtölcsér CRM Program Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program


2011 Őszi Frissítés


Új funkciók, kiemelt változtatások:
További információk facebook oldalunkon:
www.facebook.com/ugyvitelirendszer


Tudásbázis


Olvasson bele tudásbázisunkba, ha valami kérdése lenne a programmal kapcsolatban, itt megtalálja a választ!
Próbáltunk minden olyan felmerülő kérdésre kitérni, amit gyakran szoktak kérdezni, pl. hogy hogyan lehet újratelepíteni a programot, hogyan lehet Excelből beimportálni a termékeket, reméljük Önnek is segítségére lesz!

E-Tudásbázis

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Termék karton


Teljesen megújult a termék karton, szűrhető, rendezhető oszlopokkal.
Kikerültek a raktárak is oszlopokra, melyik raktárból, melyikbe raktuk a készletet.
Legfontosabb újítás, hogy több raktáras készletnél visszaszámolható a készlet egy adott dátumra!

Ha a SHIFT vagy CTRL gombokkal több sort kijelölünk, akkor összegzi a program a mennyiségeket, összeget, viszont vigyázzunk, hogy nem "készlet-helyesen" összegzi azok, csak számológép-szerűen!

Partner karton


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program Teljesen megújult a partner karton, szűrhető, rendezhető oszlopokkal.
A karton mostmár tartalmazza az emlékeztetőket is: tárgyalások, e-mailek, telefonok, bármi olyan feljegyzés ami a partnerhez tartozik.
Tartalmazza továbbá azt is, hogy egy partnert mikor rögzítettünk fel, mikor soroltuk át érdeklődőből partnerré, így mérhetjük, mennyi idő telt el a kettő között!
Részletes partnerkartonra kattintva pedig a partner eddigi vásárlásait nézhetjük meg.
Látjuk milyen tételeket vett, és szűrhetünk is rá.
Kikerültek ide a termékcsoportok is, így akár azt is megnézhetjük, hogy Csempékből milyen forgalmat generált a partner. Persze ezt eddig is lekérdezhettük a kimutatásoknál, de most már itt is kedvünkre nézelődhetünk.

Fontos újítás, hogy több partner kartonja is összevonható.
Összevonhatjuk például a Gipsz1 Bt és a Gipsz2 Kft forgalmát, hogyha ők ugyanazon érdekeltségi körbe tartoznak, egyszerre láthatjuk vásárlásaikat.
Ehhez kattintsuk a bal felső kis partnerek gombra, ahol ki tudjuk pipálni, hogy kinek a kartonját vonjuk össze.

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program Ha a SHIFT vagy CTRL gombokkal több sort kijelölünk, akkor összegzi a program a mennyiségeket, összeget, viszont vigyázzunk, hogy nem "készlet-helyesen" összegzi azok, csak számológép-szerűen!

Termékek - új mezők


Leírás mező


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program Termékeknél új a leírás mező, a terméknév kiegészítéseként, ahova olyan egyéb termék specifikációt írhatunk, ami esetleg jobban jellemzi a terméket, mint a név.
Például méretek, vagy hogy melyik autótípushoz való, mivel kompatibilis, stb. Termékek ablakban oszlopra kirakható, kereshetünk is erre. Testreszabásnál beállítható, hogy a bizonylatokra rákerüljön-e vagy sem, illetve, hogy a névvel fűzze össze, vagy új sorba dobja.
Bővebben az E-Tudásbázisban.

Eladási árak elnevezhetőek


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program A termékek eladási árait átnevezhetjük a korábbi Eladási1,2,3,4 mezőkről Kisker, Nagyker, vagy bármilyen névre, ami passzol az árstruktúránkhoz.

További újdonság, hogy bekerült az Eladási ár 5 mező, illetve egy akciós ár mező.
Az akciós ár mezőről tudni kell, hogy ha nincs kitöltve a kezdete, vége akkor mindig akciós, illetve, hogy amikor él az akciós ár, az felülír minden árat!
Az akciós árú termékekről külön lista kérhető le a listázásnál!
Bővebben az E-Tudásbázisban.

E-Asszisztens - Vevőtölcsér CRM program


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program CRM programunk modulként kapcsolódik az E-Számlához, de fontos megjegyezni, hogy külön is használható!

Sőt, bizonyos partnereinknek megoldást jelenthet például, ha üzletkötői csak külön a CRM modult használják laptopukon.

CRM programunk szerves része lett az E-Számlának, illetve ki is egészíti azt. Ezen az ábrán jól látható hogyan. A felső, sárga részt eddig is tudta Ügyviteli rendszerünk. Új partnert rögzíteni, árajánlatot, megrendelést, számlát készíteni a partnernak. Viszont mindazokat a folyamatokat, amik ide vezettek, nem tudtuk dokumentálni, most már ezt is lehet: tárgyalások, találkozók, hideghívások, akár telepítések, és ezeknek az utánkövetései.
Partnereink egy része ezeket Excel táblákban, Outlookban, határidőnaplókban vezették, vagy esetleg CRM programot használta erre, most azonban leegyszerűsítettük a dolgot, hisz egy programban láthatnak mindent.
Olyannyira, hogy egy partnerkartont megnyitva minden látszik: árajánlatok, tárgyalások, kiszállások, telepítések, számlák ...

Ráadásul CRM programunk jócskán kibővíti az E-Számla eddigi képességeit. Új kategórizálási lehetőségek, állapotmegjegyzések, marketing információk (honnan jött, mi érdekli), illetve 10 egyedi mezőn keresztül bármit vezethetünk partnereinkről.

Beállíthatjuk, hogy egy partner milyen időközönként szokott rendelni (rendelési intervallum), és ha ez elmarad a modul figyelmeztet, hogy rég rendelt a partnerünk, ideje felkeresni! Figyelembe veszi itt, hogy melyik útvonalba tartozik (fuvar-szervezés!), melyik üzletkötő tartozik hozzá!
CRM programunkban akár karbantartásokat, szervíz munkákat vezethetünk, csak a képzeletünk szab határt, hogy cégünknél mire tudjuk használni!

Részletesebb leírást, inspirációt nyújtunk Vevőtölcsér CRM Tanfolyamunkon, érdemes feliratkozni rá!

Vevőtölcsér CRM Programunkat nem csak azon partnereinknek ajánljuk, akik értéktesítőkkel, üzletkötőkkel dolgoznak! Minden olyan partnerünk tudja használni, akik csapatban dolgoznak, főleg akik több számítógépen!

Modulunk 30 napig ingyen kipróbálható!

Új kimutatások

Mostantól több kimutatás is lekérdezhető üzletkötők szerint!
Forgalom üzletkötőnként
Partnerek termékek szerinti részletes forgalma

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Bejövő számlák


Bejövő számláknál lehetőség van magának a bizonylatnak a bescannelésére és lementésére, későbbi előkeresésére (CRM modul szükséges hozzá!)
A bejövő számlakép később előkereshető a Dokumentumtárból, vagy rögtön a bejövő számlákból is. JPG, PNG, PDF is lehet a formátuma.
Összepárosíthatóak a Bevételezéssel a bejövő számlák, illetve lekérdezhető egy Utalandók listája is a napi munka megkönnyítésére.
Bővebben az E-Tudásbázisban.

Oszlopok


Oszlopok beállíthatóak a számláknál, rendeléseknél. Új oszlopok rakhatóak ki!

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Vevői rendelések


Vevői rendelések továbbfejlesztve: készletfoglalás kijelzése, állapotokra bontás fülekre, színkódolás.


Rendelésen kintlévő termékek összesítése, útvonalanként, összsúllyal.
Vevői rendelésen kintlévő termékekből szállítói rendelés készítése (beszállítónként), minimum készletből indulva is akár. E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM ProgramBővebben az E-Tudásbázisban.


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Bevételezésen érkezett termékek


A szoftver bevételezés után leválogatja, hogy az éppen bevételezett termékek kinek érkeztek.

Bővebben az E-Tudásbázisban.

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Számlázás


Számlakészítés közben megújult a tételek listája. Bármilyen oszlop szerint sorba rendezhető. A kis piros figyelmezetések pedig kijelzik, ha kevés a készlet, vagy foglalva lenne más számára. Figyelmeztetnek az egyedi árakra, vagy akciós árra. Terméknév mellett pedig a leírás mezőt vagy a gyáriszámokat mutatják!

Bizonylatok listáján, így a számlák listáján felül megjelent a Partner karton gomb, ahol gyorsan lekérhetjük a partner teljes kartonját. Olvassa el részletes bejegyzésünket a megújult partner kartonról is!
Ugyanígy elérhető gyorsgombra a számlák listájában a termékek kartonja, amit a VTSZ oszlopban lévő kis gomb rejt! Erre kattintva az adott termék kartonja jön be!

E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Címkék


A számlákat, bizonylatokat címkékkel látjatjuk el a számla listában jobb alul, amire később szűrhetünk is. Megjelölhetjük például iparágak szerint a számláinkat!

Egyedi árak:


E-Számla Ügyviteli Rendszer és Vevőtölcsér CRM Program

Egyedi árak modulnál beállítható, hogy adott partnernek számlázáskor csak az ő által egyedi áron kapott termékek jelenjenek-e meg. Ilyenkor egy figyelmeztető felirat is megjelenik jobb felül, hogy csak ezek a termékek jelennek meg. Ha erre kattintunk, a program visszavált a teljes terméklistára.

Láblécek

Számlán, szállítókon a láblécek 500 karakter hosszúra bővültek.
Bővebben a beállításról az E-Tudásbázisban.

IBAN, SWIFT CODE

Számlázási beállításoknál lehetőség van az IBAN bankszámlaszám és a Swift CODE felvitelére, ami automatikus szerepel a deviza számlákon, az EU-s adószámmal együtt.


Webes felület

A webes felületnek köszönhetően bármerre is járjon mostantól nyomon követheti cége pénzügyi forgalmát a nap 24 órájában. Amennyiben több cége van egy felületen keresztül megtekintheti kimenő számláit, lekérdezheti készletei aktuális állapotát, megtekintheti partnerit, emlékeztetőit. És mindezt  a világ bármely pontjáról megteheti.Bárhonnan elérhető számla és rendelés állomány.
Folyamatos biztonsági mentés.
Használata nem igényel telepítést.
Rendszerünk segítségével Ön több külön számítógépre telepített számlázó rendszert tud összekötni a webes felület segítségével.  A webes felületen belül már minden telephelye, boltja adata látható, lekérdezhető. Így Ön egy Vezérlőpulton keresztül látja cége és boltjai forgalmát, készletét.

Webes felület Alapcsomagunk havi díja mindössze nettó 2.000 Ft. + Adatbázisonként a felár havi nettó 1.000 Ft.


Webes ügyfélkapu csomagunk havi díja nettó 10.000 Ft, 10 felhasználóig.
Kibővített csomagunkkal egy olyan rendszert kap, amiért partnerei évekig hálásak lesznek! Egy lehetőség ad a kezükbe, hogy belépjenek az Ön által kiállított számláik listájába, saját rendeléseiket láthatják. A partnerek jogosultságait Ön állíthatja be. Megteheti, hogy valaki csak a saját számláit látja, de pl. könyvelője látja a teljes adatbázist, vagy épp tulajdonostársa.
Másik lehetőség, amire gondoltunk a tervezés folyamán, hogy ha van olyan jó partnere, törzsvásárlója, akiben megbízik, akár termékei készletállapotához is hozzáférést adhat, ezáltal partnere úgy tud rendelést leadni Önnek, hogy már tudja is, hogy van-e az adott termék készleten Önnél.
Bizományos készletkezelés esetén pedig beszállítójának hozzáférést adhat azon termékeihez amik Önnél vannak bizományba, hogy beszállítója folyamatosan tudja pótolni a fogyást.

Ügyviteli rendszer Fejleszti az E-Szoftver Kft. Minden jog fenntartva 2014. Utolsó módosítás: 2017.09.01.